Lukk

Bestill en gratis tilbakeringing

captcha
Obligatoriske felt er merket med en stjerne *

Om oss

Land Anleggsgartner AS eies og drives av daglig leder Owe Lybeck (50 %) og styreleder Nils H Lium (50 %). Firmaet ble etablert i februar 2009 under nåværende navn. Før denne tid drev begge eierene hvert sitt enkeltmannsforetak med utstrakt samarbeid tilbake til 2003.

Daglig leder er utdannet anleggsgartner, og var etter endt utdannelse selvstendig næringsdrivende innen faget. Styreleder arbeidet i entreprenørbransjen fra1989, bla annet som formann og arbeidsleder.

Lybeck, Lium og Land Anleggsgartner AS har siden 2004 hatt en rekke ulike prosjekter for private og offentlige oppdragsgivere. Selskapets omsettning har i perioden økt fra 2 mil i 2009 til 7 millioner i 2014. Mer om vårt regnskap kan du se på proff.no. Største enkeltstående prosjekt pr dags dato er ca. 5,3 millioner, et prosjekt som gikk over to år.

Land Anleggsgartner AS holder til i egne lokaler i Qvalesgt. 8 i Dokka sentrum hvor vi har administrasjon, verksted og lager.

Pr 1. februar 2015 har Land Anleggsgartner AS 5 heltids- og 1 deltidsansatt. Vi har også en 2. års lærling som anleggsgartner og en lastebilsjåfør på kontrakt. Det leies ved behov inn ekstern arbeidskraft. Land Anleggsgartner As ser viktigheten av gode fagkunnskaper og tilbyr kontinuerlig etterutanning av staben. Selskapet er også selektive når det gjelder rekruttering av fast ansatte og har fokusert på å rekruttere allsidige erfarne medarbeidere fra entreprenørbransjen, primært med lokal tilknytning. 

Land Anleggsgartner AS har oppdrag over hele indre østland, samt Oslo regionen. Det fleste av av prosjektene er i Land/Valdres regionen, men bedriften utfører for tiden også en rekke jobber på Gjøvik, Toten, Lillehammer, Ringsaker og Hadeland. Bedriften har et fleksibelt nedslagsfelt. Oppdrag utenfor kjerneområdet vil alltid vurderes.